Dabbawalla Go fetch dog rugzakje

€ 36,90
OF

Omschrijving

De rugzakjes zijn erg ruim. De riemen zijn zacht en comfortabel, de grootte kan aangepast worden op maat van het kind. De rugzakjes openen en sluiten met een eenvoudige, makkelijk te hanteren ritssluiting. Net als de lunchtasjes hebben de rugzakjes een zacht handvat en zijn ze wasbaar in de machine op 30 graden. Ze zijn ideaal voor ravottende peutertjes!


Materiaal : Alle Dabbawalla kindertasjes zijn gemaakt uit duurzaam neopreen, het materiaal waaruit ook duikerspakken zijn gemaakt. Neopreen heeft een isolerende functie, waardoor de lunch lekker koel blijft. Het is bovendien een vlekbestendige en makkelijk te onderhouden stof: Dabbawalla tasjes zijn waterbestendig en machinewasbaar.


Over Dabbawalla : Kleur, functionaliteit, duurzaam materiaal, eerlijke handel. Dat zijn de sleutelwoorden achter het Amerikaanse merk Dabbawalla. Susan en Carol, de bedenkers van Dabbawalla, vonden het aanbod aan originele, functionele schooltasjes voor de allerkleinsten te beperkt en ontwierpen daarom hun eigen unieke collectie. Voor de naam haalde Susan haar inspiratie in India, waar een Dabbawalla de persoon is die de lunchpaketten bezorgt aan kantoormedewerkers.

Extra informatie

Leeftijd Vanaf 2 jaar
Merk Dabbawalla

Dabbawalla Go fetch dog rugzakje

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen