Superleuk schooltasje Lieveheersbeestje

Normale prijs: € 19,95

Aanbiedingsprijs: € 17,95

OF

Omschrijving

De lunchtasjes zijn ruim genoeg voor alles wat een kleine uk nodig heeft tijdens een drukke schooldag. Er is plaats voor een drinkbus of brikje, een knuffeltje, een brooddoos, een schriftje... Ze zijn licht, zacht en tegelijk erg stevig. De tasjes zijn voorzien van een gemakkelijk te hanteren ritssluiting. Binnenin zijn twee afzonderlijke vakjes, aan de buitenzijde zit nog een afzonderlijk vakje. Het handvat is voorzien voor kleine kleuterhandjes en de lunchtasjes zijn (zoals alle Dabbawalla tasjes) machinewasbaar op 30 graden.


Materiaal : Alle Dabbawalla kindertasjes zijn gemaakt uit duurzaam neopreen, het materiaal waaruit ook duikerspakken zijn gemaakt. Neopreen heeft een isolerende functie, waardoor de lunch lekker koel blijft. Het is bovendien een vlekbestendige en makkelijk te onderhouden stof: Dabbawalla tasjes zijn waterbestendig en machinewasbaar.


Over Dabbawalla : Kleur, functionaliteit, duurzaam materiaal, eerlijke handel. Dat zijn de sleutelwoorden achter het Amerikaanse merk Dabbawalla. Susan en Carol, de bedenkers van Dabbawalla, vonden het aanbod aan originele, functionele schooltasjes voor de allerkleinsten te beperkt en ontwierpen daarom hun eigen unieke collectie. Voor de naam haalde Susan haar inspiratie in India, waar een Dabbawalla de persoon is die de lunchpaketten bezorgt aan kantoormedewerkers.

Extra informatie

Leeftijd Alle leeftijden
Merk Dabbawalla

Dabbawalla schooltasje Lieveheersbeestje

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen